Private Leasen in het kort

Bent u toe aan een nieuwe e-bike en wilt u gebruik maken van de beste service die u kunt krijgen? Is die nieuwe e-bike toch iets te duur om in één keer te betalen? Geen probleem! Of wilt u alleen maar gemak en volledig ontzorgd worden. Met een lease abonnement is dit gauw opgelost. Als u gebruik maakt van leasen wordt u door ons ontzorgd, we voeren planmatig onderhoud uit en u krijgt pech onderweg service. Het mooie is; er is geen sprake van een BKR toets of registratie. Geen "geld lenen kost geld". 

Bekijk aanbod
Image
 

We houden het simpel

Daarnaast is de fiets verzekerd en wordt hij bij defecten snel gerepareerd. U hoeft voor al deze diensten niet extra te betalen. Onderhoud, reparaties en pechhulp voor uw e-bike zitten in het leasebedrag. Het leasebedrag is een vast bedrag wat per maand van uw rekening wordt afgeschreven. De leasetermijn bedraagt 4 jaar maar na 3 jaar kunt u desgewenst alweer een nieuwe fiets uitzoeken. Uw oude leasefiets kunt u tegen een fractie van de nieuwprijs overnemen of wij nemen hem weer in. Omdat het bedrag per maand wordt afgeschreven wordt een duurdere e-bike ineens een stuk bereikbaarder en zeg nou eerlijk; een beetje extra comfort is nooit verkeerd!
 

Ik wil een fiets leasen

Dat is mooi en daar helpen we u graag bij. Check bij ons aanbod welke fiets u mooi vindt en wat er bij u en uw wensen past, neem contact op en wij regelen de rest voor u. Als u het prettig vindt kunt u de fiets uitproberen. Dit kan zowel bij ons in de winkel in Noordwijk als bij u voor de deur. Neem voor vragen of een demo contact met ons op. 

Image