Zakelijk leasen in het kort

U kunt zoals hierboven geschreven op dit moment al gewoon fietsen leasen. Zakelijk leasen gaat met de nieuwe regels vanaf 1-1-2020 als volgt: U vraagt bij ons een demo aan bij u op de zaak of u komt zelf bij ons in de winkel om te kijken welke fiets uit het leaseprogramma bij u past. U gaat een leaseovereenkomst aan voor een periode van 4 jaar. Als u de fiets zoals gezegd zakelijk rijdt, bent u vanuit de Belastingdienst verplicht om een bijtelling te betalen. Als u een fiets leaset met een aanschafwaarde van € 2000,- dan betaalt u afhankelijk van uw inkomen tussen € 4 en € 6 netto per maand.

Bekijk aanbod
Image
 

U wordt geheel ontzorgd

Daarnaast is de fiets verzekerd en wordt hij bij defecten snel gerepareerd. U hoeft voor al deze diensten niet extra te betalen. Onderhoud, reparaties en pechhulp voor uw e-bike zitten in het leasebedrag. Het leasebedrag is een vast bedrag wat per maand van uw rekening wordt afgeschreven. De leasetermijn bedraagt 4 jaar maar na 3 jaar kunt u desgewenst alweer een nieuwe fiets uitzoeken. Uw oude leasefiets kunt u tegen een fractie van de nieuwprijs overnemen of wij nemen hem weer in. Omdat het bedrag per maand wordt afgeschreven wordt een duurdere e-bike ineens een stuk bereikbaarder en zeg nou eerlijk; een beetje extra comfort is nooit verkeerd!
 

Ik wil een fiets leasen

Dat is mooi en daar helpen we u graag bij. U kunt gebruik maken van een demo die wij bij u op locatie komen geven of gewoon langskomen in de winkel (klik om aan te vragen). Wilt u van tevoren al meer informatie dan kunt u direct met de eindverantwoordelijke bellen op 06-23875666 of een mail sturen naar info@fietsmannetje.com We zien u graag! wilt u zien welke fietsen wij hebben? Kijk hier of check ons algehele aanbod van e-bikes
Image